Каплін поскаржиться на Мосійчука через бійку (фото)

12:41, 18.07.2017
Каплін поскаржиться на Мосійчука через бійку (фото)

Сергій Каплін (ліворуч) образився на радикалів.

Народний депутат від БПП Сергій Каплін заявляє, що звернеться до Генеральної прокуратури та Національного антикорупційного бюро із заявами про побиття своїх активістів у Києві у вівторок вранці.

 

Так пан Каплін прокоментував сутичку із представниками Радикальної партії у своєму Facebook.

 

"Ляшко влаштував договорняк із суддею, щоб уникнути відповідальності за сумісництво. До Печерського суду він прибув з п'яним Мосійчуком, який топтався по прапорам СДП та Соцпартії, радикали побили людей, готуємо заяви до ГПУ та НАБУ", – написав депутат Каплін свою версію сутички під стінами Печерського райсуду столиці.

 

                                     Ігор Мосійчук захоплює прапор опонентів. 

 

Як повідомляла «УМ», у вівторок під Печерським судом у Києві сталася сутичка депутатів від Радикальної партії Ігоря Мосійчука і від БПП Сергієм Капліним.

 

 

Мосійчук заявив, що "червонопикі найманці олігархів" влаштували провокацію, тому він "дав їм звіздюлей" і "заплював пику Капліну". "Радикал" також сфотографувався з прапором соціалістів, по якому потоптався.

 

Печерський суд мав розглянути подання Національного агентства з питань запобігання корупції щодо глави Радикальної партії Олега Ляшка, якому закидають суміщення виконання депутатських функцій із роботою головним редактором газети "Політика".

 

Тоді як Мосійчук стверджує, що газета не виходить "вже близько 10 років".

 

Утім, суд переніс розгляд подання щодо Ляшка на 21 липня.