Розстріляний з автомата на парковці ТРЦ «Проспект» у Києві чоловік виявився вбивцею із Росії

14:23, 20.07.2017
Розстріляний з автомата на парковці ТРЦ «Проспект» у Києві чоловік виявився вбивцею із Росії

Тіло вбитого знайшли біля чорного позашляховика на парковці

Розстріляний з автомата на парковці ТРЦ «Проспект» в Києві чоловік виявився вбивцею із Росії, який імовірно переховувався в Україні.

Директор департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко розповів телеканалу 112, що чоловік, який був убитий вночі біля одного з торгових центрів Києва, був вбивцею з Росії.

"Вчора біля метро Чернігівська був убитий громадянин Росії, якої вчинив злочин в РФ - вбивство, і тут на нашій території знаходився. Припускаємо, що переховувався", - сказав Шевченко журналістам.

Начальник Головного управління Національної поліції у м. Києві Андрій Крищенко розповів деталі про вбивство росіянина:

"Особа потерпілого встановлена. Це чоловік 1964 року народження. Він - громадянин Росії. Перебував у місті Києві. Проживав із своєю дружиною та дітьми в Деснянському районі. Було встановлено свідків, очевидців події. Було встановлено, що двоє чоловіків втекли на автомобілі. Прекмети автомобіля є. Проводяться першочергові необхідні слідчі дії. Ця подія зареєстрована до єдиного реєстру досудових розслідувань. Порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 - навмисне вбивство", - розповів він на відео, опублікованому поліцією.




Нагадаємо, в середу, 19 липня, близько 22:30 у Деснянському районі столиці по вулиці Гната Хоткевича сталася стрілянина у ході якої загинув чоловік.

"На місце пригоди негайно прибула слідчо-оперативна група районного та Головного управлінь поліції. Оглянувши територію, правоохоронці вилучили звідти гільзи калібру 5,45мм, автоматичну зброю системи "Калашникова", пристрій невстановленої марки для відстрілу гумових куль та інші речові докази", - повідомили у прес-службі національної поліції.

Вбивць росіянина розшукують.