Луценко завітав на автомийку де не питають про трупи в багажнику

20:01, 21.07.2017
Луценко завітав на автомийку де не питають про трупи в багажнику

Юрій Луценко не зрозумів гумору власників автомийки.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко і міський голова Дніпра Борис Філатов навідалися на автомийку, власники якої з «чорним» гумором» рекламували свої послуги в місті.

 

Про це написав сам Філатов у Facebook в п’ятницю.

 

Зокрема, рекламна вивіска автомийки наголошувала російською: «В салоне кровь отпылесосим, чей труп в багажнике не спросим».

 

"Сидиш ти, такий креативний, і думаєш, як підвищити продажі. І, нарешті, тобі здається, що вихід знайдений. І тепер у твоєї автомийки немає відбою від клієнтів. Але одного прекрасного дня до тебе "на вогник" заглядає мер і... генеральний прокурор. І говорять: "А що у вас тут за неподобства такі кояться? А ну відповідайте!", – іронічно написав мер Дніпра.

 

Філатов підкреслив, що Дніпро – «унікальне місто унікальних людей», і уточнив, що «жоден підприємець у ході прогулянки не постраждав. Окрім втрати дару мови».

 

Нагадаємо, у п’ятницю Генпрокурор Луценко повідомив у Дніпрі про відкриття кримінального провадження за несплату податків колишнім «губернатором» Дніпропетровщини, депутатом від «Опоблоку» Олександром Вілкулом.