Уляна Супрун не призначатиме головлікарями сепаратистів

16:01, 22.07.2017
Уляна Супрун не призначатиме головлікарями сепаратистів

Лікар-сепаратист Володимир Клімов із ватажком терористів ЛНР Ігорем Плотницьким.

Лікаря Володимира Клімова не буде призначено на посаду головного лікаря пологового у будинку в Кременчузі. Причина: співпраця з терористами так званої ЛНР.

 

Про це повідомила в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун у Facebook.

 

«Велике обурення громадськості викликало можливе призначення на посаду головного лікаря Кременчуцького пологового будинку Володимира Клімова. Є інформація з достовірних джерел, що Клімов співпрацював з терористами так званої ЛНР», - написала керівник МОЗ України.

 

За її словами, відомо, що Клімов був призначений терористами головним лікарем Луганської обласної клінічної лікарні, після чого «публічно висловлював намір відібрати у працівників лікарні житло, аргументуючи це тим, що законодавство України на території не діє, бо прийшла «нова влада».

 

Мер Кременчука Віталій Малецький запевнив Уляну Супрун в телефонній розмові, що відповідна інформація щодо цієї особи (Клімова – Ред.) була передана до правоохоронних органів, а питання з його призначенням - не буде навіть розглядатися.

 

«Велика вдячність свідомим громадянам, які звернули увагу на цю проблему у соціальних мережах. Звертаюсь до громади міста Кременчук та засобів масової інформації з проханням тримати руку на пульсі та проконтролювати призначення на вакантну посаду гідного фахівця», - наголошує очільниця МОЗ.

 

 

За неофіційними даними ЗМІ, після того як Клімов попрацював самопроголошеним «народним лікарем ЛНР», він виїхав з Луганщини і безуспішно намагався працевлаштуватися в Росії. Нині ж намагається зайняти посаду головлікаря пологового будинку в Кременчузі.

 

І це при тому, що Клімова ще у 2015 році було внесено до бази даних сайту «Миротворець», як «сепаратиста-пропагандиста», який усіляко сприяв ватажкам бойовиків ЛНР.