Міському голові Черкас Анатолію Бондаренку додому підкинули корпус гранати Ф-1 і записку з погрозами

12:14, 24.07.2017
Міському голові Черкас Анатолію Бондаренку додому підкинули корпус гранати Ф-1 і записку з погрозами

Мер Черкас Анатолій Бондаренко не вперше отримує погрози гранатами

У понеділок вранці черкаський міський голова Анатолій Бондаренко виявив у своїй поштовій скринці предмет, схожий на гранату. А в ньому– записку з погрозами.

Як повідомили «Україні молодій» у черкаській обласній поліції, після заяви про погрози, з яким міський голова звернувся до правоохоронців, до його будинку негайно виїхали слідчо-оперативна група, експерти, кінолог з собакою та вибухотехніки.

«Оглядом місця події встановлено, що вказаний предмет є іржавим корпусом від гранати Ф-1, в якому знаходилася записка з погрозами», – говорять у черкаській поліції.

Про те, що конкретно було написано у записці і кого міський голова підозрює у погрозах, сам Анатолій Бондаренко поки що не прокоментував.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 350 (погроза або насильство щодо службової особи чи громадянина, який виконує громадський обов'язок) Кримінального кодексу України.

Наразі проводяться оперативні заходи по встановленню особи зловмисника.

До речі, Анатолію Бондаренку погрожують не вперше. У 2012 році, коли він балотувався до Верховної Ради, у двір будинку його матері у черкаському райцентрі Лисянка невідомі кинули гранату Ф-1. Зловмисників шукають досі.