Меру Очакова Сергію Бичкову закидають побиття відвідувачки

20:48, 24.07.2017
Меру Очакова Сергію Бичкову закидають побиття відвідувачки

Сергій Бичков посварився із жінкою через якість води в Очакові. (Фото з сайту міськради Очакова)

Міського голову курортного Очакова на Миколаївщині Сергія Бичкова звинуватили у тому, що він начебто побив відвідувачку, яка прийшла до нього на прийом, щоб поскаржитися на якість води.

 

Про це написав керівник громадської організації «Союз юристів Миколаївщини» Максим Коваль у Facebook  в понеділок.

 

«У відділення поліції в Очакові сьогодні звернулася дівчина із заявою про те, що мер Очакова Сергій Бичков підняв на неї руку під час прийому в кабінеті міського голови (копія заяви є). Потерпіла також звернулася до Спілки юристів Миколаївщини з проханням юридичної підтримки», - написав Коваль.

 

У заяві жінки вказано, що вона прийшла на прийом до міського голови через відсутність нормальної подачі води. Крім того, скаржилася на її якість. За її словами, мер, замість того, щоб вжити заходів, начебто почав лаятись і застосував до неї фізичну силу, щоб виштовхати з кабінету. Вона також стверджує, що у неї погане самопочуття після інциденту, але до медиків не зверталася.

 

У свою чергу, мер Бичков виклав свою версію подій. Він каже, що жінка увірвалася до його кабінету, кричала, поливала його водою. Він був змушений випровадити її за двері.

 

«Дівчина прийшла з пляшкою води, їй не сподобався колір. Вона тримає відпочивальників, не платить навіть за сміття. Вимагала, щоб вода була чистішою і почала мене поливати з пляшки. Роздряпала мені обличчя, я намагався її виштовхнути з кабінету і вона пішла додому. Я жінок не б'ю, але я повинен був їй допомогти вийти з кабінету», - стверджує Бичков.

 

Нині інцидентом займеться поліція.