На одеському Ланжероні вигорів вщент ресторан «Хуторок» (фото, відео)

21:29, 24.07.2017
На одеському Ланжероні вигорів вщент ресторан «Хуторок» (фото, відео)

Пожежа в районі Ланжерону з висоти пташиного польоту.

Масштабна пожежа виникла в ресторані «Хуторок» в районі пляжу Ланжерон в Одесі у понеділок ввечері. Ресторан вигорів вщент.

 

Про це повідомляють місцеві ЗМІ і користувачі соцмереж.

 

Відомо, що вогонь швидко розповсюдився по дерев’яній будівлі ресторану. За попередніми даними, площа пожежі становила близько 500 квадратних метрів.

 

Як повідомив начальник прес-служби Головного управління ДСНС в Одеській області Андрій Мельник, ввечері надійшло повідомлення про загоряння вищеназваного ресторану. На місце одразу виїхали рятувальники, які на даний час працюють на місці події.

 

 

«Пожежники працюють за підвищеним рангом №2. Вогонь дуже швидко поширився по солом'яному даху закладу. До приїзду підрозділів ДСНС з ресторану були евакуйовані відвідувачі», - розповів пан Мельник.

 

 

Локалізувати вогонь одразу рятувальникам завадив вузький під’їзд до ресторану. До того ж, на виїзді з Ланжерону ввечері утворився «корок» з автівок, що завадило швидкому проїзду пожежних авто.  

 

За словами свідків, пожежа почалася з навісу під мангалом. Гості ресторану допомогли працівникам закладу витягнути з кухні вісім балонів з газом. Утім, кілька балонів таки вибухнули.

 

На даний момент рятувальникам вдалося приборкати вогонь. Втім, від ресторану майже нічого не лишилося. Невідома доля тварин з невеличкого зоопарку на території «Хуторка».