У Івано-Франківську підстрелили бізнесмена на прізвисько Червонець

16:22, 31.07.2017
У Івано-Франківську підстрелили бізнесмена на прізвисько Червонець

Поліція Івано-Франківська знайшла на місці нападу сім гільз.

Нападник впритул розстріляв автомобіль марки "Ауді", припаркований поблизу обмінника валют в районі площі Ринок в Івано-Франківську в понеділок.

 

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

 

Поліція виявила на місці події сім гільз.

 

Авто належить місцевому підприємцю, який перебував в салоні під час стрілянини. 

 

Наразі відомо, що одна куля потрапила у руку, а інша в тулуб підприємця. Нападник з місця події втік, потерпілого доставили в обласну клінічну лікарню і почали оперувати.

 

За попередньою інформацією видання «Галка», розстріляли машину місцевого підприємця Ігоря Гербіна.

 

Згодом прес-секретар патрульної поліції Івано-Франківська Микола Гурак повідомив, що особу підозрюваного вже встановлено.

 

"Підозрюваного у розстрілі автомобіля встановлено. Він випустив сім куль у водія іншого авто. Наразі вживаються заходи, аби затримати підозрюваного", - повідомив пан Гурак.

 

За його словами, нападник лишив своє авто за кілометр від місця події та втік.

 

Водночас, видання «Фіртка», посилаючись на джерела в поліції, однозначно стверджує, що постраждалим є місцевий підприємець Ігор Гербін, також відомий на прізвисько "Червонець".

 

Тоді як стрілком, якого зафіксували камери спостереження, виявився Михайло Дерещук, відомий під прізвиськом "Дира". Він у 2015 балотувався до Івано-Франківської міської ради.

 

Заступник начальника управління Нацполіція в Івано-Францівській області Ігор Бабюк розповів, що нападник під’їхав на машині з іноземною реєстрацією до авто потерпілого. Коли Гербін сідав в "Ауді", стрілок зробив кілька пострілів упритул, після цього сів в свою машину і поїхав в район Бельведерської-Мазепи. Поліція ще шукає нападника.

 

Також відомо, що це вже не перший напад на підприємця.