Військовослужбовців ЗСУ перевіряють на причетність до вбивства жінки в Попаснянському районі

07:46, 10.08.2017
Військовослужбовців ЗСУ перевіряють на причетність до вбивства жінки в Попаснянському районі

Українських військових підозрюють у вбивстві жінки

Декількох українських військових підозрюють у причетності до стрілянини в Попаснянському районі на Луганщині, у результаті якої загинула жінка, а чоловік потрапив до лікарні.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Перевіряється версія можливої причетності до скоєння злочину військовослюжбовцями, які виконують завдання у зоні АТО", - ідеться в повідомленні.

За словами військових, учора, 9 серпня, до Попаснянського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що госпіталізовано цивільну особу, чоловіка з діагнозом вогнепальне поранення правої голені, спричинене невідомою особою та жінку з тілесними ушкодженнями у вигляді вогнепальних поранень, яка померла у лікарні від отриманих ушкоджень.

Після смерті жінки, до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесли інформацію про склад злочину.

В штабі АТО повідомляють про можливі причини конфлікту:

"За попередніми даними подія сталась на тлі побутової суперечки між військовослужбовцями одного з підрозділів Збройних Сил України та цивільними особами", - зазначається в офіційному повідомленні.

"Командування АТО висловлює глибокі співчуття родині загиблої та вживатиме заходів щодо об’єктивного проведення слідства", - наголошують військові.