Селище Новолуганське терористи обстріляли із протитанкових гранатометів

13:04, 12.08.2017
Селище Новолуганське терористи обстріляли із протитанкових гранатометів

У результаті обстрілів "ВАЗ" мирного жителя Луганщини посічений осколками (Прес-центр штабу АТО)

Житлові квартали селища Новолуганське поблизу Світлодарська терористи обстріляли із протитанкових гранатометів.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"12-го серпня близько 5.30 під час обстрілу позицій сил АТО в районі селища Новолуганське, що поблизу Світлодарська, під вогонь бойовиків також потрапили житлові квартали населеного пункту", - ідеться в повідомленні.

Внаслідок обстрілу незаконних збройних формувань ОРДО з гармат БМП, станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї в житловому будинку по провулку Пушкіна було пошкоджено газову трубу та опору лінії електропередач, вибито шибки, посічено осколками стіни, веранду та паркан.

В легковому автомобілі ВАЗ-2106, що був припаркований біля будинку, осколками протитанкових гранат вибиті стекла, пробиті колеса та корпус.

"На щастя, ніхто з мешканців оселі не постраждав. Лише дивом в будинку не виникла пожежа внаслідок загоряння газу, що витікав з пошкодженої труби", - зазначають військові.



В іншому будинку по провулку Пушкіна осколками протитанкової гранати посічено стіни та паркан.

"НЗФ ОРДО, нехтуючи усіма нормами міжнародного гуманітарного права, в черговий раз поставили під загрозу життя та здоров’я цивільного населення. Такими діями керівництво ОРДО вкотре продемонструвало своє небажання дотримуватися режиму припинення вогню та свідоме невиконання Мінських домовленостей", - вчергове нагадали в Спільному центрі контролю та координації припинення вогню.