Після потрапляння до Криму морем на батуті в українця з'явилися психічні розлади

20:56, 16.08.2017
Після потрапляння до Криму морем на батуті в українця з'явилися психічні розлади

В українця Михайла Дорошенка, якого морем віднесло до анексованого Криму на надувному батуті, виявили психічні розлади, коли він повернувся додому.

 

Про це повідомляють «Крим. Реалії».

 

Мати хлопця розповіла, що її дитина потрапила до лікарні невдовзі після повернення. За словами Оксани Кустової, він почав поводитися неадекватно, коли їхали назад.

 

Повернення хлопця додому тривало близько тижня: оскільки РФ вважає Крим своєю територією, вони хотіли організувати консульський обмін на адмінкордоні, бо Дорошенко всупереч законам окупантів потрапив на півострів. На такі умови Україна погодитися не могла: це б означало визнання Криму російською територією. В результаті Михайла передали у Луганській області в «Міловому», де є прикордонний пункт з РФ.

 

Під час поїздки додому хлопець поводив себе неадекватно, кричав, чіплявся до водіїв, зупиняв маршрутки. Коли його привезли в Зеленівку до рідні, він не міг спати, дивно поводився. Після цього вирушив до Херсона до бабусі та дідуся. Там він вимагав у них ключі від машини, якої в нього немає, збирався їхати в Київ (де він ніколи не був), запевняв, що має у столиці будинок. Після цього його відвезли до психіатричної лікарні, де йому поставили діагноз «психічний розлад». Мати впевнена, що таке сталося з її сином через перегрів, стрес та зневоднення, які трапилися з ним дорогою на спеці на надувному батуті.

 

Нагадаємо, Дорошенко три дні плив з Херсону до анексованого Криму, бо його випадково віднесло на надувному батуті.