Путін з Медведєвим прибули до окупованого Севастополя (фото)

19:51, 18.08.2017
Путін з Медведєвим прибули до окупованого Севастополя (фото)

Путін і "Нічні вовки" в окупованому Севастополі.

Президент РФ Володимир Путін і прем'єр-міністр Дмитро Медведєв, порушуючи українські закони, прибули в окупований Росією Севастополь у п’ятницю.

 

Про це повідомила прес-служба президента Росії.

 

З ними також приїхали повноважний представник президента в Південному федеральному окрузі Володимир Устинов і міністр освіти Ольга Васильєва. Зустрічав їх підконтрольний Кремлю "виконуючий обов'язки губернатора" Севастополя Дмитро Овсянников.

 

 

Відзначає, що Путін відвідав севастопольську загальноосвітню школу, будівництво якої розпочали ще до анексії півострова - 5 років тому.

 

Путін також ознайомився з експозицією "Історія Херсонесу в античний період" у державному історико-археологічному музеї-заповіднику "Херсонес Таврійський" та провів зустріч з представниками наукових і громадських кіл Севастополя.

 

 

Крім того, російські президент і прем’єр разом з байкерами прокремлівського клубу "Нічні вовки" поклали квіти на території меморіального комплексу "35 берегова батарея".

 

 

Як повідомляє прес-служба президента Росії, поблизу комплексу Путіна і Медвєдєва зустрів скандально відомий лідер «Нічних вовків» Олександр Залдастанов («Хурург»), після чого керманичі Росії коротко поспілкувалися з байкерами.

 

Запрошені «Нічними вовками» на байк-шоу «Руський реактор» байкери з Німеччини подарували Путіну картину «Братське рукотискання Росії і Німеччини».

 

Також в п'ятницю ввечері Путін відвідає щорічний музичний фестиваль "Опера в Херсонесі".