На Донеччині згоріло село Новокам’янка

07:37, 22.08.2017
На Донеччині згоріло село Новокам’янка

У Донецькій області в селі Новокам’янка близько 14:00 21 серпня пожежа знищила майже всі будинки: з п’яти будинків згоріли вщент чотири. Про це повідомив керівник Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський у Facebook.
 
"З 5 будинків у населеному пункті вщент згоріли 4, на подвір’ї п’ятого будинку вогнем пошкоджений сарай, автівка, погоріли кури. Село розташоване вздовж траси, яка веде на Лисичанськ. Чи хтось кинув недопалка, чи трава вздовж траси загорілася з іншої причини, але вогонь перекинувся на лісосмугу, розповсюджувався зі страшною силою – люди й незчулися, як почали горіти хати. Кам’яні будівлі спалахнули, як сірники – люди вибігали з них, хто в чому був",  - взаявив Жебрівський.
 
Власники будинків переїхали до родичів у сусідніх селищах. Одну родину з чотирьох осіб тимчасово розмістили у гуртожитку ДП "Артемсіль",бо їй було нікуди йти. Родину: 78-річну жінку, 58-ми та 55-річних чоловіка та його дружину й 29-річного сина розмістили у гуртожитку. Притулок для них тимчасовий, завтра зранку вирішуватимемо, де їх розмістити на триваліший час. Поки що погорільцям доправили продукти та одяг.