В Італії стався потужний землетрус, є загиблі і зниклі безвісти

08:40, 22.08.2017
В Італії стався потужний землетрус, є загиблі і зниклі безвісти

В Італії на острові Іскія в Тірренському морі стався землетрус магнітудою 3,6. Зараз повідомляється про щонайменше одного загиблого і зниклих безвісти.

За даними видання Il Mattino, загинули дві людини, семеро людей перебувають під уламками. Також повідомляється про десятки поранених і кількох зниклих без вісті.

За даними видання, землетрус стався о 20:57 (21:57 за Києвом), його епіцентр перебував недалеко від західного узбережжя острова в морі на глибині приблизно 10 км. Також повідомляється про повний блекаут, який стався в момент землетрусу в порту міста Іскія.

Свідки переконують, що коливання земної поверхні виразно відчувалися в різних населених пунктах острова та викликали паніку серед жителів і численних туристів. 
 
ITALY-EARTHQUAKE

 

Нйбільших руйнувань зазнало курортне містечко Казаміччола-Терме. Влада іншого містечка, Лакко Амено, доручила евакуювати пацієнтів місцевої лікарні через великі тріщини, що з'явилися на стінах будівлі. Також є свідчення про обвалення дахів та стін у деяких будинках цього населеного пункту.

 

 

Рятувальники розбираються зруйновані будинки, звільняючи з-під завалів постраждалих.

Українське консульство у Неаполі уточнює деталі, чи є серед постраждалих під час землетрусу українці.