Депутат Поляков таки вдягнув електронний браслет

15:58, 23.08.2017
Депутат Поляков таки вдягнув електронний браслет

Максим Поляков задоволений браслетом на нозі.

Правоохоронці нарешті вдягнули електронний браслет стеження на ногу народного депутата Максима Полякова у середу.

 

Про це іронічно повідомив сам Поляков на своїй сторінці Facebook.

 

"Минуло півтора місяці з часу першої спроби НАБУ одягти на мене електронний браслет. Методом спроб і помилок, з п'ятого разу, після врахування всіх зауважень моїх адвокатів, які щоразу навчали працівників антикорупційного органу діяти в рамках закону, змусили їх дотриматись процедури, я як законослухняний громадянин одягнув електронний засіб контролю", - написав народний депутат.

 

Обранець, якого підозрюють у вимаганні, додав до свого посту фото, на якому він радісно демонструє окільцьовану браслетом ліву ногу поруч із правоохоронцем.

 

За його словами, ситуація з браслетом є комічною, мовляв, йому з адвокатами довелося проводити лікнеп для детективів НАБУ.

 

«Якщо така, здавалося б, на перший погляд проста процесуальна дія їм не під силу, то про яку ефективність і дієвість НАБУ, в цілому, можна говорити?», - глузує Поляков.

 

Він також зауважив, що «передає естафету з браслетом Ситнику» - директору НАБУ.

 

Нагадаємо, 16 серпня народний депутат від "Народного фронту" Максим Поляков у чергове відмовився надягнути електронний браслет стеження.

 

Раніше Поляков двічі відмовлявся дозволити поліції надягнути на себе електронний браслет, наполягаючи на повному дотриманні юридичної процедури.

 

Суд обрав обранцю заставу у розмірі 304 тисяч гривень і зобов'язав носити електронний браслет в якості запобіжного заходу.