Луценко шкодує, що Димінський не співпрацює зі слідством

16:19, 23.08.2017

Генпрокурор Юрій Луценко зазначає, що в слідства ще недостатньо доказів, аби вважати бізнесмена Петра Димінського винуватцем смертельного аварії, в якій загинула молода жінка Натілія Тріла на Львівщині.

 

Про це Луценко заявив журналістам під час візиту до Запорізької області у середу.

 

За його словами, наразі стверджувати, що за кермом авто, яке скоїло аварію зі смертельними наслідками, був Димінський, не можна. Адже для цього треба провести низку слідчих дій.

 

При цьому, Генпрокурор висловив жаль, що бізнесмен не йде назустріч слідству.

 

Луценко також заявив, що охоронець Димінського не перебував за кермом авто під час дорожньої пригоди, як це намагалися спочатку подати учасники аварії зі сторони Димінського.

 

"Я абсолютно чітко заявляю про те, що людина, яка заявила, що він був водієм, за кермом в цей момент не була. Він спеціально приїхав зі Львова і сів за кермо", - сказав керманич ГПУ.

 

Нагадаємо, бізнесмен Петро Димінський не прибув на допит щодо обставин загибелі Наталії Тріли в аварії за участі його авто, на який його запросили слідчі поліції Львівщини і який було призначено на 10:00 ранку середи.

 

Мільйонер також не здав для експертизи проби ДНК, яка має встановити, хто саме перебував за кермом авто, адже на подушці безпеки збергіся генетичний матеріал водія.

 

Напередодні Димінський вилетів на приватному літаку зі Львова до Женеви через годину після того, як слідчі офіційно вручили йому повістку на допит.

 

Зазначимо, що поліція встановила відсутність провини охоронця бізнесмена Петра Димінського в смертельній аварії, який раніше стверджував, що саме він був за кермом авто, а не його шеф. Це підтвердила експертиза ДНК.

 

Аварія за участю автомобіля Димінського сталася 18 серпня на трасі М10 Львів-Краковець у селі Ямельня, Яворівського району близько 15:10.

 

Власник ФК "Карпати" і телеканалу ZIK Петро Димінський був на місці аварії. Відомо, що він часто особисто керує Mercedes S 65 AMG з державними номерами АС0277ВР, який став учасником ДТП.

 

Брат загиблої жінки стверджує, що саме Димінський був за кермом Мерседеса в момент аварії.