Син головного рабина України надав першу допомогу чоловіку, якого збив син Шуфрича

11:20, 27.08.2017
Син головного рабина України надав першу допомогу чоловіку, якого збив син Шуфрича

Мендель Асман - син головного рабина України Моше Асмана (із соцмереж)

Мендель Асман, син головного рабина України, надав першу домедичну допомогу чоловікові, якого на пішохідному переході поблизу синагоги збив син Нестора Шуфрича на дорогій автівці.

Про це повідомляє рабин Моше Реувен Асман у Facebook.

"Близько півгодини тому на перехресті поряд з нашою синагогою автомобіль марки "Бентлі" на великій швидкості збив людину. Наш син Мендель, перебуваючи в цей час поблизу, встиг вбігти в синагогу, взяти спеціальний ізраїльський медичний рюкзак першої допомоги, що був на охороні в синагозі і встиг надати необхідну термінову медичну допомогу, поки не приїхала швидка допомога", - розповів головний рабин України.




Варто відзначити, що Мендель Асман отримав навички надання першої домедичної допомоги під час служби в ізраїльській армії.



Прес-служба Нестора Шуфрича також підтвердила цю інформацію.

"Депутат висловлює подяку пану Менделю, який, перебуваючи поблизу, скористався взятим у синагозі ізраїльським медичним рюкзаком і надав потерпілому першу допомогу", - йдеться в повідомленні прес-служби.

Як повідомляла "УМ", надвечір 26 серпня Нестор Шуфрич, син народного депутата Нестора Щуфрича, збив на пішоходному переході чоловіка. Син депутата їхав у дорогій автівці Бентлі, орендованій в автосалоні.