Підозрюваного у хабарництві депутата Полякова визнали постраждалим у справі проти НАБУ

21:01, 29.08.2017
Підозрюваного у хабарництві депутата Полякова визнали постраждалим у справі проти НАБУ

Депутат Поляков зі своїм адвокатом (Фото зі сторінки Полякова у Facebook)

Печерський районний суд Києва визнав потерпілою стороною депутата Максима Полякова від «Народного фронту» у справі проти Національного антикорупційного бюро.

 

Про це повідомив сам депутат у Facebook.

 

«Рішенням Печерського районного суду Києва за мною визначено процесуальний статус потерпілого у справі щодо провокації підкупу НАБУ. Тепер очікую від Генерального прокурора України Юрія Луценка послідовних і мудрих дій», - написав він.

 

Підозрюваний у хабарництві депутат хоче, щоб ГПУ розслідувала кримінальне провадження щодо діяльності директора НАБУ, вручила повідомлення про підозру директору бюро Артему Ситнику та детективам, які нібито сфальсифікували справу проти депутата.

 

Як повідомляла «УМ», 11 липня Верховна Рада дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності Розенблата і Полякова, але не дозволила їхній арешт.

 

Раніше депутату Бориславу Розенблату суд призначив заставу у сім мільйонів гривень, яку він обіцяє сплатити. Розенблат також вже третю добу носить електронний браслет стеження. Поляков кілька разів уникав надівання електронного браслета, але таки дозволив його надіти.