На пункті пропуску в Станиці Луганській бойовики викрали місцевого хлопця-вантажника

12:03, 02.09.2017
На пункті пропуску в Станиці Луганській бойовики викрали місцевого хлопця-вантажника

Всього за декілька днів на КПВВ "Станиця Луганська" зникло двоє молодих чоловіків, які підпрацьовували вантажниками. Одного із них закатували в Луганську. (Інформатор)

На КПВВ "Станиця Луганська" близько полудня 31 серпня зник місцевий хлопець, який заробляв тим, що допомагав місцевим переносити сумки між пунктами пропуску.

Харківська правозахисна група повідомляє, що його викрали терористи із так званої "ЛНР".

Саме вони сповістили про викрадення жителя с.Верхня Вільховий Станично-Луганського району 1995 року народження Миколи Пєтухова.

"31 серпня близько полудня Микола пройшов КПВВ з боку України. Далі на пункті пропуску з боку бойовиків його зупинили озброєні люди, які про щось розпитувати хлопця. Цьому є свідки. Далі озброєні бойовики відвели Миколу в сторону. З того моменту зв’язок з Миколою Пєтуховим обірвалася і понині про нього нічого не відомо", - пишуть правозахисники.

Мати викраденого звернулася за допомогою в ОБСЄ і до правозахисників.

У харківській правозахисній групі нагадали, що минулого тижня за схожих обставин на контрольованій терористами частині пропускного пункту "Станиця Луганська" був викрадений інший молодий чоловік, який також був вантажником, про його долю нічого не відомо.

"На даний момент родичі повідомили тільки його ім'я - Олексій. Через три дні труп молодої людини зі слідами насильницької смерті було знайдено біля одного з кафе в окупованому Луганську", - відзначають в повідомленні.