В Україні привели у бойову готовність Повітряні сили ЗСУ

11:30, 12.09.2017
В Україні привели у бойову готовність Повітряні сили ЗСУ

Бойові літаки ЗСУ підняли в небо. (Фото Міноборони України)

Майже всі бойові військові частини Повітряних сил Збройних сил України приведені у бойову готовність з метою перевірки у вівторок.

 

Про це повідомляє офіційний сайт Міноборони у вівторок.

 

"З метою перевірки готовності до виконання завдань за призначенням майже всі бойові військові частини Повітряних сил Збройних сил України приведені у бойову готовність з метою перевірки", - йдеться у повідомленні.

 

Зазначається, що під час виконання цих заходів здійснюється призов на навчальні збори резервістів оперативного резерву першої та другої черг для доукомплектування цих військових частин до повних штатів.

 

Особлива увага у ході зборів приділяється спроможності військових частин організовано прийняти особовий склад запасу та організації всебічного забезпечення. Також з резервістами буде проведено низку занять з індивідуальної підготовки.

 

Зазначимо, у вівторок, 12 вересня, по всій території України розпочалися командно-штабні навчання "Непохитна стійкість 2017". У зв'язку з цим в районі проведення навчань над військовими частинами, об'єктами та полігонами всі помічені безпілотні літальні апарати будуть збиті. Особи, які здійснювали запуск або керували цими БПЛА, будуть затримані та притягнуті до відповідальності.