Вибух на Бесарабці: постраждалою є Наталія Целовальникова (фото)

09:43, 13.09.2017
Вибух на Бесарабці: постраждалою є Наталія Целовальникова (фото)

Наталія Целовальникова любила кермувати авто. (Фото з ФБ-сторінки Наталії Целовальникової)

Журналісти з’ясували прізвище жінки, яка постраждала під час вибуху автівки у центрі Києва в районі Бесарабської площі 8 вересня. Нею виявилася уродженка Донецька Наталія Целовальникова.

 

Про це повідомляє ТСН в ніч на середу.

 

За даними ЗМІ, Наталія Целовальникова ніколи не була моделлю, але любила розкішне життя. Разом із нею в автомобілі перебували: громадянин Грузії, етнічний чеченець Тимур Махаурі, який загинув і донька, яка перебуває під наглядом лікарів.

 

 

Крім того, колишній чоловік жінки Сергій Кошель розповів подробиці про стан її здоров'я.

 

 

Він пояснив, що Наталя нещодавно прийшла до тями, але ще не говорить, а її обличчя зазнало серйозних опіків. І хоча внутрішні органи не постраждали, медики забороняють сім'ї перевозити її в приватну клініку. Їй загрожує втрата зору і ампутація ноги.

 

 

За словами пана Кошеля, в день вибуху він вперше за рік дозволив матері провести час з дочкою, яка жила з татом.

 

 

Життю дівчинки вже ніщо не загрожує, але, за словами батька, у дитини опіки по всьому тілу і глибокі рани на ногах.

 

«Які можуть бути емоції, якщо твоя дитина схожа на маленьке негреня, чорна уся? Очі тільки відкрилися, впізнати дитину неможливо, вона уся забинтована», - каже батько дівчинки Сергій Кошель.  

 

 

Зазначимо, що за кілька годин до вибуху Наталія Целовальникова написала пост на своїй сторінці у Facebook  в якому обурювалася ремонтом Бориспольської траси, який призвів до пробок і незручностей тих, хто хотів вилетіти з аеропорту "Бориспіль". 

 

Нагадаємо, 8 вересня між вулицями Басейною та Великою Васильківською у Києві вибухнув автомобіль громадянина Грузії Тимура Махаурі. Чоловік загинув, жінка і дитина, які були у машині перебувають у лікарні. За фактом вибуху порушено провадження про умисне вбивство, розслідування триває.