Аварія в Харкові: машина доньки прокурора була на чужих номерах

10:29, 19.10.2017
Аварія в Харкові: машина доньки прокурора була на чужих номерах

Дані про реєстрацію авто (Сергій Міщенко)

Під час аварії в Харкові, яка забрала життя 5 осіб, на автівці, що їх розчавила був державний номер АХ 0032 ЕС. Такий державний номер був виданий на іншу автівку, а не на Лексус, яким керувала донька колишнього прокурора Олена Зайцева.

При цьому на авто з чужими номерами виписували штрафи.

Зображення із даними про реєстрацію авто опублікував у Facebook Сергій Міщенко.

"Нікого не бентежить, що машина на "лівих" номерах була? Хто ці номери видав? Що це за машина взагалі така? ... ІМХО: Тут вже не дівчинку треба відмазувати, а начальника харківської поліції", - зазначив він.

Сергій Міщенко вказав на те, що "на дорогах України нормально працює система "Рубіж" ... відмінно розпізнає знаки, порівнює з маркою авто. видать не все знаки розпізнає, а дуже вибірково".

Варто відзначити, що в даних про реєстрацію авто відрізняється не лише марка автомобіля - Lexus а не Audi A6, а і населений пункт.

Вказано, що номерний знак виданий на автівку, зареєстровану в населеному пункті Ємільчено Харківської області. При цьому населений пункт з такоє назвою є лише на Житомирщині, на відміну від Харківщини.

Власником автівки вказано чоловіка із досить рідкісним іменем та по-батькові: Денисов Онісим Єремієвич.

Судячи із даних на зображенні, на автівку із номером АХ 0032 ЕС виписували штарфи у 2016 році, останній - 24 вересня 2016 року.

В Youtube 3 грудня 2016 року опубліковано відео, як Lexus із номером АХ 0032 ЕС проїжджає перехрестя на червоне світло.

Головний редактор порталу Цензор.Нет Юрій Бутусов опублікував фото технічного паспорта автівки, і дані на ньому різняться із попередніми.




Нагадаємо, близько 21:00 18 жовтня в центрі Харкова Lexus вилетів на тротуар, де 11 осіб очікувало зеленого синалу світлофора, щоб перейти дорогу. В них в’їхав позашляховик, за кермом якого була 20-річна Олена Зайцева. У результаті ДТП 5 осіб загинуло, а ще 6 отримали травми, двоє із постраждалих в лікарні в тяжкому стані, при цьому одна із них - вагітна жінка.