У Черкасах п’яний водій трохи не повторив харківську трагедію

09:48, 23.10.2017
У Черкасах нетверезий водій ледь не вбив пасажирів, коли тікав від патрульних і на площі 700-річчя його автомобіль, у  якому було троє пасажирів, перекинувся. 
 
Як повідомила «Україні молодій» прес-секретар черкаської патрульної поліції Зоя Вовк, вночі правоохоронці помітили на перехресті бульвару Шевченка та вулиці Смілянської Volkswagen, який помчав на червоний сигнал світлофору.
 
«На вимогу зупинити транспортний засіб, водій не відреагував.  Більше того, він збільшив швидкість та помчав центральною вулицею на шаленій швидкості, наражаючи на небезпеку усіх, хто був учасником дорожнього руху і рухався по тротуару», – розповідає Зоя Вовк.
 
За її словами, патрульні почали переслідувати порушника, ввімкнувши світлову та звукову сирену, але він тільки збільшував швидкість.  І в якийсь момент не впорався з керуванням, виїхав на бордюрний камінь, перекинулося та вилетів із машини. 
 
У розбитому автомобілі в той момент знаходилось ще троє хлопців – від 22 до 25 років.
 Наразі усі вони з численними травмами у черкаській міській лікарні № 3.
Сам 26-річний водій відбувся лише переляком.
 
На порушника правил дорожнього руху, який був п’яним і трохи не повторив у Черкасах харківську трагедію, склали  адмінматеріали за ч.1 ст. 130 КУпАП. 
Наразі цією справою займаються слідчі Черкаського відділу поліції.