«Я їхав на зелене»: водій Volkswagen розповів про своє бачення смертельної аварії в Харкові

09:26, 25.10.2017
«Я їхав на зелене»: водій Volkswagen розповів про своє бачення смертельної аварії в Харкові

Volkswagen Touareg після аварії в Харкові (із соцмереж)

Адвокат Геннадія Дронова опублікував коментар учасника трагедії в Харкові, в якій водій Volkswagen Touareg стверджує, що не порушував правил проїзду перехрестя, коли повертав, то Lexus Зайцевої було не помітно, а після аварії йому було погано.

Офіційний коментар свого підзахисного опублікував адвокат Сергій Перепелиця у Facebook.

"Хочу заявити, що виїжджаючи на перехрестя вулиці Сумської і провулка Мечникова, я рухався на зелений сигнал світлофора. Я переконався в безпеці переїзду вулиці Сумської, дивився по боках, і весь час автомобіля Lexus не було в полі зору. Після чого, я почав рух до перехрестя вже зосередившись на пішохідному переході через провулок Мечникова", - розповів про свої дії Геннадій Дронов.

За його словами, він до цього не давав коментарів через погане самопочуття.

"Усе сталося так швидко, що я навіть не відразу зрозумів, що відбулося. Автомобіль Lexus вискочив на перехрестя раптово, нізвідки! Я не бачив його і не міг бачити, оскільки Lexus вилетів на перехрестя із шаленою швидкістю. Його не було коли я починав рух, а з того моменту до зіткнення минули лічені секунди", - продовжує водій Volkswagen Touareg.

Він висловив співчуття родинам загиблих.




Нагадаємо, 18 жовтня в Харкові 20-річна водійка Олена Зайцева буквально розмазала по асфальту 11 людей, які стояли на тротуарі, із них 5 загинуло, у тому числі родина загиблого учасника АТО.

Суд арештував Олену Зайцеву на 60 діб.

У соцмережех активно обговорювали, що аварію спровокував водій Volkswagen Touareg Геннадій Дронов, якого пов’язували із СБУ.

На відео з місця подій зафіксовано, що Олена Зайцева на батьковому Lexus мчала через перехрестя на шаленій швидкості. Експерти стверджують, що дівчина вживала наркотики перед аварією.