Депутат Ігор Мосійчук поранений після вибуху авто у Києві (фото)

23:51, 25.10.2017
Депутат Ігор Мосійчук поранений після вибуху авто у Києві (фото)

Ігор Мусійчук отримав множинні осколкові поранення в результаті підриву авто (Дмитро Лінько / Facebook)

Народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук потрапив до лікарні після вибуху невстановленого пристрою біля будівлі телеканалу "Еспресо" по вул. Адама Міцкевича.

"Щойно на Ігоря Мосійчука стався замах. На виході з телеканалу Еспресо, коли він виходив з будівлі, стався направлений вибух. Ігор Мосійчук поранений, наразі його везуть до лікарні", - повідомила прес-служба депутата на сторінці Ігоря Мосійчука у Facebook.

За інформацією від Зоряна Шкіряка, від вибуху постраждало 4 особи, одна із яких померла від ран.

Загиблий - охоронець Ігоря Мосійчука, повідомив народний депутат Дмитро Лінько та опублікував фото з місця вибуху та Ігоря Мосійчука в лікарні.

Також травми в результаті вибуху отримав політолог Віталій Бала.

Наразі відомо, що вибухнула автівка, припаркована неподалік входу до будівлі. Вибух пролунав тоді, коли Ігор Мосійчук разом із особами виходили із приміщення.




Свідки повідомляють, що машина була припаркована перед тим, як нардеп приїхав на канал. Вона стояла весь час ефіру і вибух стався рівно в той момент, коли Мосійчук вийшов на сходи зі студії після інтерв’ю.


За словами прес-секратаря Ігоря Мосійчука, вибухнула автівка рівно в той момент, коли Мосійчук вийшов на сходи з будівлі студії після інтерв’ю. Разом з ним був його охоронець.

"Автівка, яка була припаркована біля входу на телеканал, вибухнула. Стан охоронця мені, на жаль, невідомий. Я знаю від свідків, що він закривавлений. Ігоря Володимировича забрали лікарі. Наразі його доставили до лікарні, йому надають допомогу. Які у нього травми - невідомо. Я знаю, що він був закривавлений", - розповіла прес-секретар Ігоря Мосійчука Анна Сеник в ефірі "112".

Очевидно, Ігор Мосійчук поїхав на ефір телеканалу "Еспресо" після вироку суду про цілодобовий домашні арешт Миколи Коханівського, з яким депутат майже постійно перебував у залі суду.