Гройсман обіцяє модернізувати залізницю

10:21, 04.11.2017

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман привітав працівників залізничного транспорту з професійним святом – Днем залізничника. Глава уряду запевнив, що модернізація залізниці є пріоритетним завданням для уряду.

 

Про це повідомляє Урядовий портал в суботу.

 

"Сьогодні, в умовах впровадження структурних реформ, модернізація залізничного транспорту та сполучень є пріоритетним завданням для Уряду, від чого залежить подальше економічне зростання в країні, розвиток регіональної економіки та створення нових робочих місць. Залізничний транспорт є провідною галуззю в дорожньо-транспортній системі України, який забезпечує близько 82 відсотків вантажних і 36 відсотків пасажирських перевезень", - наголосив пан Гройсман.

 

На його переконання, українські залізничники з гідністю впораються з новими викликами сьогодення: вирішать важливі завдання щодо реформування залізничного транспорту, вдосконалення організаційної його структури та системи управління, впровадження інноваційних технологій і технічного переоснащення.

 

"Упевнений, що завдяки працівникам галузі, їх професійній підготовці та високим моральним якостям будуть реалізовані всі намічені плани з підвищення ефективності діяльності та комплексного розвитку залізничного господарства", - зазначив прем'єр.