У Києві арештували нерухомість Олександра Авакова і Сергія Чеботаря

16:33, 08.11.2017

Солом'янський райсуд Києва заарештував нерухомість трьох підозрюваних в оборудках з партієї рюкзаків для Нацгвардії МВС: сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова - Олександра, колишнього заступника голови МВС Сергія Чеботаря та бізнесмена Володимира Литвина.

 

Про це повідомив заступник керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Володимир Кривенко у середу.

 

"Суд частково задовольнив наші клопотання й заарештував нерухомість Чеботаря і Литвина. В Авакова квартиру арештовано", - повідомив він журналістам.

 

Прокурор зазначив, що суди ще продовжують розглядати клопотання про арешт майна підозрюваних. На сьогодні у жодному клопотанні відмовлено не було.

 

Як повідомляла «УМ», лише 7 листопада на Олександра Авакова вдягнули електронний браслет. Хоча суд обрав йому запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання з носінням електронного браслета ще 1 листопада.

 

НАБУ проводила обшуки у сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Олександра у провадженні про розтрату держкоштів при закупівлі рюкзаків для Нацгвардії Міністерством внутрішніх справ.

 

У цьому провадженні фігурує троє підозрюваних: Олександр Аваков, Сергій Чеботар і Володимир Литвин.

 

1 листопада суд обрав синові Авакова Олександру запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання з носінням електронного браслета.