Під Києвом перекрили майже усі в’їзди для перевірки авто (фото)

13:15, 09.11.2017
Під Києвом перекрили майже усі в’їзди для перевірки авто (фото)

Затори під Києвом утворилися через перевірку авто поліцією. (Фото з соцмереж)

Поліція перекрила рух на в'їздах до Києва і перевіряє окремі автомобілі, через що утворилися великі затори на під’їздах до столиці у четвер.

 

Про це повідомляють користувачі у соцмережі Facebook.

 

По дві смуги руху перекрито на Одеській трасі, з боку Вишгорода, Броварів, Борисполя.

 

"Це що якийсь жарт? Третій день зранку затор від Броварів до КП, де поліція перекрила дві смуги руху. Причому вчора вони були просто перекриті. Сьогодні, типу, проводиться догляд автомобілів, причому для зупинки підозрілого авто зупиняється весь (!) рух, усі полоси. Мені що тепер звечора на роботу виїжджати? Що за показуха?", - обурилася Олена Вечеровська.

 

 

Автомобілісти кажуть, що у заторі під Києвом доводилося стояти по 2,5 години. Авто перевіряють правоохооронці з автоматами.

 

 

Також, за словами водіїв, потерпіти затори треба буде ще кілька днів.

 

 

"Попередньо, починаючи з 11.11.2017 міри безпеки повернуться до звичного рівня, затори знизяться до звичних, а патрульні проводять роботу у нормальному режимі", - написав Мартин Брест.

 

Як повідомляє поліція Київщини, перекриття доріг і огляд авто пов'язані з посиленим режимом несення служби правоохоронцями.

 

"Ці заходи спрямовані на зменшення кількості злочинів і попередження злочинів. Це патрульні Києва, це їх  наряди стоять на КПП і обмежують рух з трьох смуг до двох, і з двох до однієї. Поліція Київщини здійснює оперативно-профілактичне відпрацювання на зменшення кількості криміналітету, щоб зменшилась кількість злочинів. У нас, на Київщині, до посиленої охорони порядку залучені 4 тисячі правоохоронців", - сказав речник поліції Київщини Микола Жукович.

 

За його словами, після цих заходів поліція оприлюднить результати цих посилених заходів, які триватимуть в області до 10 листопада, а в столиці до 15 листопада.

 

"Рух перекрито, бо в нас спеціальний режим. Він закінчується 10 листопада, тобто перекриття руху і перевірки авто будуть тривати ще два дні – сьогодні і завтра", - пояснив речник патрульної поліції Віктор Шеверда.

 

Як повідомляла «УМ, поліція Києва та області з 31 жовтня перейшла на посилений режим несення служби через небезпеку терактів.