У Києві службовець МРЕО врізався в автівку: пасажир зустрічного авто загинув (відео)

20:51, 13.11.2017
У Києві службовець МРЕО врізався в автівку: пасажир зустрічного авто загинув (відео)

Смертельне ДТП на Стеценка за участі посадовця МРЕО (Ayder Khalilov / Facebook)

У Києві поблизу так званого МРЕО № 1 по вулиці Стеценка один із посадовців Сервісного центру № 8043 МВС України Володимир Найда виїхав на зустрічну смугу та врізався у зустрічну автівку, пасажир якої загинув, а водій потрапив в лікарню.

Про аварію повідомляє один із учасників ДТП на Стеценка Айдер Халілов у Facebook.

"Сьогодні потрапив в ДТП на вул. Стеценко в Києві. П'яний водій на Мазді виїхав на зустрічну і зіткнувся в лоб з Мітсубісі Кольт. Мітсубісі відкинуло на мене. Отже, в результаті зіткнення Мазди з Мітсубісі загинув пасажир Мітсубісі, водій поранений. За кермом Мазди був начальник МРЕВ Найда Володимир Володимирович. Приїхала купа людей, щоб його відмазати", — написав він.

Facebook-спільнота dtp.kiev.ua повідомляє, що винуватець аварії втік із місця ДТП, а при затриманні чинив спротив.

"За інформацією свідків, водій автомобілю Mazda вирішив здійснити розворот через подвійну суцільну смугу, незважаючи, що назустріч йому рухався Mitsubishi. Відбулось зіткнення, після якого автомобіль Mazda відкинуло ще у проїзжаючий повз Geely", - інформує "Київ оперативний".

Видання зазначає, що Володимир Найда "викликав на місце своїх адвокатів (близько 5 осіб), які вже на місці починають "відмазувати" свого клієнта".




За інформацією із реєстру електронних декларацій, Володимир Найда у 2016 році обіймав посаду провідного спеціаліста - адміністратора у Територіальному сервісному центрі 8043 регіонального сервісного центру в місті Києві. Автомобіль "Мазда 6", на якому Володимр Найда вчинив аварію, належить його дружині, Оксані Левченко.