В Луганську люди з автоматами і мінометами заблокували центр

14:49, 21.11.2017
В Луганську люди з автоматами і мінометами заблокували центр

У центрі окупованого Луганська  люди у військовій формі, озброєні автоматами, мінометами і ручними гранатами, заблокували декілька "адміністративних будівель" ЛНР. Про це повідомляє російська "Новая газета"
 
Ватажок так званої ЛНР Ігор Плотницький наказав їм звільнити місто, однак це звернення проігнорували.
 
Раніше журналіст  Андрій Діхтяренко в Facebook повідомив про захоплення так званого "міністерства внутрішніх справ республіки", під будівлю невідомі навіть підігнали БТР.
 
На думку журналіста, це пов'язано зі вчорашньою відставкою "міністра внутрішніх справ" Ігоря Корнета. 20 листопада ватажок ЛНР Ігор Плотницький підписав указ про звільнення з посади "міністра внутрішніх справ" Ігоря Корнета в зв'язку з "порушенням" відносно нього "кримінальної справи". На його місце Плотницкий призначив Володимира Черкова.
 
"Схоже, Корнет вирішив" оскаржити рішення суду "про звільнення з посади міністра", - зазначив Діхтяренко.
 

Журналіст Сергій Іванов у Facebook припустив, що Корнета можуть "прибрати" за аналогією з останніми гучними вбивствами у так званих ЛДНР.

"Корнет з такою постановкою питання не згоден, тому, схоже, його виноситимуть силою. Просто зараз військові в формі без розпізнавальних знаків, з білими пов'язками на рукавах, приїхали під будівлю "МВД". Трохи далі, біля боксерського клубу "Звезда" елегантно припаркувалися БТРи. Джерела пишуть, цитую, *** может начаться в любой момент".  Не знаю, як розгортатимуться події, але якби Корнет поповнив лави "бєссмєртного полка", було б непогано, погодьтесь", - написав Іванов.