Світлодарську дугу обстрілюють з артилерії калібру 152 мм

19:58, 21.11.2017

Бойова обстановка ускладнилася на луганському напрямку у вівторок. Бойовики гатять по позиціях ЗСУ на Світлодарській дузі з важкої артилерії. Загалом російсько-окупаційні війська шість разів порушили "тишу" на Донбасі від опівночі.

 

Про це інформує прес-центр штабу АТО у вівторок ввечері.

 

"Ситуація у районі проведення АТО залишається тривожною та нестабільною. Попри зменшення кількості обстрілів російсько-терористичні війська продовжували грубо порушувати режим припинення вогню та вели обстріли позицій Збройних Сил України з озброєння, яке давно мало б бути відведеним від лінії зіткнення", - йдеться у зведенні штабу.

 

Повідомляється, що вівторок відзначився ускладненням обстановки на луганському напрямку.

 

"В обідню пору противник випустив 3 снаряди калібру 152-мм по оборонних укріпленнях біля Луганського, що на Світлодарській дузі. З 82-мм мінометів ворог вів вогонь по оборонцях Новолуганського та Лозового. На цьому напрямку противник також застосовував і піхотне озброєння. Зокрема, захисників Кримського російські найманці обстрілювали зі стрілецької зброї, а опорні пункти поблизу Новолуганського – з озброєння БМП та великокаліберних кулеметів", - йдеться у повідомленні.