Назар Холодницький потрапив до лікарні через перевтому

16:14, 22.11.2017
Назар Холодницький потрапив до лікарні через перевтому

Назар Холодницький перевтомився під час боротьби з корупцією.

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький знаходиться в лікарні.

 

Про це сказав журналістам його заступник Володимир Кривенко після засідання антикорупційного комітету Верховної Ради у середу.

 

"Назар Іванович зараз в лікарні. Я, на жаль, не медик, думаю, скоро він сам зможе повідомити всі деталі", – сказав Кривенко.

 

Сам Холодницький підтвердив "Українській правді", що його госпіталізували через різке збільшення рівня цукру в крові і стрибок тиску. Лікарі діагностували хронічну перевтому з тахікардією. Зараз стан нормалізувався, тож керівник САП обіцяє повернутись на роботу в понеділок.

 

Зазначимо, 22 листопада відбулося засідання антикорупційний парламентського комітету, на якому заслуховували керівників антикорупційних органів.

 

Голова Національного агентства із запобігання корупції Наталія Корчак зокрема розповіла, чому НАЗК не знаходить порушень у деклараціях топ-чиновників.

 

Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник, в свою чергу, поскаржився, що деякі політики здійснюють дискредитацію антикорупційних органів з метою обмеження повноваження НАБУ.