У Луганську перебувають найманці Вагнера (відео)

14:27, 25.11.2017
У Луганську перебувають найманці Вагнера (відео)

Зрадник Корнет завжди розправлявся з опонентами руками найманців Вагнера.

Додаткові сили приватної військової компанії "Вагнера" прибули для збройної підтримки так званого "міністра внутрішніх справ ЛНР" Ігоря Корнета з Росії до окупованого Луганська на цьому тижні.

 

Про це повідомляє прес-центр СБУ в суботу.

 

При цьому в СБУ нагадують, що у 2015 році саме Ігор Корнет та керівник ПВК "Вагнера" Дмитро Уткін під кураторством представників ФСБ Росії керували ліквідацією ватажків та "зачисткою" збройних формувань "Бетмена", "Косогора", "Фоми",  роззброєння окремого козачого батальйону "Всевеликого війська Донського" та його ватажка "Тимура".

 

Служба безпеки оприлюднила аудіозаписи переговорів терористів, які були перехоплені СБУ в той період.

 

На записах можна почути конкретні деталі планування та знищення ватажків бойовиків та ініціативність Корнета у знищенні свої колишніх «бойових побратимів».

 

"СБУ не виключає аналогічного сценарію розвитку подій за результатами завершення ситуації, що склалась у Луганську", - зазначили у Службі безпеки.

 

Як повідомляла «УМ», ввечері 21 листопада в окупований Луганськ увійшла колона з десятків військових автомобілів з Донецька.

 

Вже 23 листопада ватажок ОРЛО Ігор Плотницький з найближчим оточенням виїхав з території Луганська, пізніше Плотницького помітили в аеропорту в РФ.

 

24 листопада стало відомо, що Плотницький вирішив залишити фейкову посаду ватажка бойовиків Луганська нібито через проблеми зі здоров’ям.