Активісти заблокували офіс телеканалу NewsOne

16:50, 03.12.2017
Активісти заблокували офіс телеканалу NewsOne

Мітингувальники в балаклавах ввечері заблокували офіс телеканалу NewsOne на вулиці Польовій у Києві. Учасники акції встановлюють перед в'їздом до будівлі паркан з колючим дротом і мішки з піском. Також мітингувальники привезли вантажівку.
 
Учасники акції стверджують, що вони ветерани АТО і представники різних радикальних організацій. Вони називають власника телеканалу, позафракційного депутата Євгена Мураєва сепаратистом. Також протестуючі закликають перейменувати телеканал NewsOne в "Слава Україні"

Відзначимо, що 1 грудня блокувати канал закликав лідер "Братства" Дмитро Корчинский у Facebook.

Як повідомляла "УМ", Мураєв під час програми "Український формат" на своєму каналі назвав Євромайдан державним переворотом. Скандал розпочався із заяви народної депутки Світлани Заліщук, в якому вона задавала питання Євгену Мураєву щодо місця перебування політика під час Євромайдану. У відповідь Євген Мурає заявив, що був у Києві та додав, що вважає події Революції Гідності державним переворотом. Після цього студію залишила низка гостей - народних депутатів Альона Шкрум, Юрій Левченко, Леонід Ємець, Тетяна Острикова та Світлана Заліщук.