Партія «Слуга народу» з’явилася у реєстрі Міністерства юстиції

13:50, 04.12.2017

У реєстрі Міністерства юстиції з’явилася партія "Слуга народу", керівником якої значиться Ігор Баканов - директор ТОВ "95 квартал" і ТОВ "Студія Квартал-95".

Про це повідомляє "Українська правда".

Зазначається, що у партії "Слуга народу" реєстраційний номер співпадає із "Партією рішучих змін", яка з’явилася у квітні 2016 року. очевидно, "Слуга народу" - перейменована "Партія рішучих змін".

За номером телефону, вказаним при реєстрації партії, "Українській правді" сказали, що коментарів із приводу "Слуги народу" поки що не дають.

Нагадаємо, на студія "Квартал 95" створила відомий серіал "Слуга народу", головним героєм якого є "президент із народу" - колишній вчитель історії, якого обрали завдяки вірусному ролику в соцмережах.

Серед інших продутків студії "Квартал 95" - серіал "Свати", який заборонили в Україні за антиукраїнську позицію головного актора Федора Добронравова.

Засновник ТОВ "Студія Квартал-95" Володимир Зеленський погрожує судом через заборону "Сватів", одна серія яких, за повідомленнями ЗМІ, коштувала 100-200 тисяч доларів.