Димінському повідомили про підозру у скоєнні смертельної аварії

08:40, 13.12.2017
Димінському повідомили про підозру у скоєнні смертельної аварії

Слідчі повідомили про підозру президенту ФК "Карпати", бізнесмену Петру Димінському - винуватцеві смертельної аварії на Львівщині 18 серпня 2017 року. Про це заявляють у Нацполіції України.
 
"Зараз тривають заходи зі встановлення місцяперебування цього громадянина та виклику його до слідчих. У разі неприбуття підозрюваного йому буде обрано запобіжний захід та організовано заходи з його розшуку", – йдеться у повідомленні.
 
Натомість з охоронця Петра Димінського Андрія Борща зняті звинувачення в скоєнні смертельного ДТП і пред'явлені звинувачення за ст. 396 КК "Приховування злочину".
Про це повідомив член колегії МВС Антон Геращенко в facebook.
 
"З охоронця Петра Димінського Андрія Борща, який невдало намагався взяти на себе відповідальність за свого шефа, зняті звинувачення в скоєнні смертельного ДТП. Замість цього йому пред'явлені звинувачення за ст. 396 КК "Приховування злочину". Він знав хто скоїв цей злочин і свідомо приховував це від суду і слідства", - написав Геращенко.
 
ДТП сталася 18 серпня у районі села Ямельня на автодорозі Львів-Краківець. Тоді зіштовхнулися Mercedes та Opel. Унаслідок інциденту загинула 31-річна жінка-водій Opel Наталія Тріла.
 
Сам Димінський з 22 серпня перебуває поза межами України.