Неля Штепа закликала Азарова повернутися і врятувати Україну

21:22, 18.12.2017
Неля Штепа закликала Азарова повернутися і врятувати Україну

Неля Штепа перебуває під домашнім арештом у Слов'янську.

Колишній мер Слов'янська, обвинувачувана у сепаратизмі Неля Штепа вважає колишнього прем'єр-міністра Миколу Азарова "найкращим керівником України". Відтак, вона закликає його повернутися і врятувати Україну.

 

Про це Штепа наголосила у своєму привітанні Азарова із 70-річчям, яке вона оприлюднила у Facebook в неділю.

 

Утім, після хвилі обурень користувачів у коментарях вона видалила свій пост.

 

"Сьогодні виповнилося 70 років найкращій людині, найкращому керівникові України Азарову Миколі Яновичу! Хочу від імені всіх українців привітати Миколу Яновича з днем народження і сказати йому: рідний наш, нам без вас погано, сподіваємося тільки на вас, повертайтеся і рятуйте Україну, а ми будемо вам допомагати. Дуже вас чекаємо і сподіваємося на вас!" – ішлося у пості Штепи.

 

Також Штепа присвятила Азарову вірші: "Стратег и тактик Вы, как Юлий Цезарь, и даже царь ветхозаветный Соломон Вашей мудрости, поверьте, позавидовать бы мог".

 

 

Як повідомляла «УМ», Штепу затримали 11 липня 2014 року й оголосили підозру за статтями "посягання на територіальну цілісність України" та "створення терористичної групи чи організації" за дії під час захоплення Слов'янська бойовиками Ігоря Гіркіна (Стрєлкова).

 

20 вересня 2017 року суд Харкова випустив Штепу із СІЗО під цілодобовий домашній арешт у Слов'янську. 21 вересня стало відомо, що на неї наділи електронний браслет.

 

4 жовтня адвокат Дмитро Марченко розповів, що екс-мер Слов'янська виписалася з лікарні і проходить курс лікування вдома.