У Києві на благодійному заході зібрали кошти для дитбудинку «Берізка»

18:02, 28.12.2017
У Києві на благодійному заході зібрали кошти для дитбудинку «Берізка»

Конкурс краси на благодійній акції зі збору коштів для дитячого будинку

Святкування наближення нового року – це завжди весело і приємно. Як було у Києві 23 грудня в Art-Mall. Конкурси, вікторини, майстер-класи і веселі квести, показ мультика і фотографування - усе це було на новорічному благодійному заході з назвою WOW Day.

На сцені виступали дитячі колективи, працювала новорічна пошта, зона казкової краси і святкової моди. Та найголовніше – у рамках заходу зібрали кошти для дитячого будинку «Берізка». Бо Новий рік – період подарунків для всіх.

А ще провели дитячий конкурс краси. Серед суддів була і почесний член журі Національного конкурсу «Міс Україна 2017» Влада Литовченко, директор Вишгородського історико-культурного заповідника.



Ініціатором проведення свята став проект МамаWOW за підтримки компанії Beeasy. 

«Ми з радістю підтримали благодійний захід, бо він скерований на добрі справи. Ми впевнені, що краса і доброта повинні зараз об’єднувати людей», - сказав Дмитро Косилкін, керівник компанії Beeasy.

Наталія Рибачик, керівник проекту МамаWOW, нагадує, що цьогорічний вже не перший благодійний WOW-день. Минулого року так само збирали кошти на підгузки, іграшки та розвиваючі посібники для малюків, які перебувають в дитячому будинку.

Свято допомогли створити чисельні партнери, зокрема, модельне агентство ModAS, компанія «Синій льон» і дизайнер Яна Козловска, майстриня Марина Голуб і багато інших.

Серед гостей були переможець шоу «Х-Фактор», співак Дмитро Бабак і Заслужена артистка України Астрая.

Фото надане організаторами.