Россошанський заборонив адвокату коментувати перебіг справи

20:45, 09.01.2018
Россошанський заборонив адвокату коментувати перебіг справи

Юрій Россошанський перебуватиме під арештом 2 місяці.

Підозрюваний у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської Юрій Россошанський заборонив своєму захиснику Миколі Личику коментувати рішення суду щодо обрання запобіжного заходу і взагалі давати коментарі у цьому кримінальному провадженні.

 

Про це заявив журналістам сам Личик після оголошення рішення Вишгородського суду у вівторок.

 

"Наразі я не можу нічого сказати. Мені заборонив мій підзахисний надавати будь-які коментарі, пов'язані з підозрою, зокрема по вироку. На данний момент свою стратегію я не вправі озвучувати", - оголосив адвокат Россошанського.

 

Пан Личик також зауважив, що не буде коментувати подальші дії та не відповів, чи планує Россошанський подавати апеляцію на рішення про обрання запобіжного заходу.

 

Як повідомляла «УМ», Вишгородський районний суд Київської області обрав запобіжний захід підозрюваному у вбивстві юриста Ірини Ноздровської Юрію Россошанському у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без можливості внесення застави. Ухвала може бути оскаржена впродовж 5 днів.

 

Адвокати сторони потерпілої скаржились на ненадання доступу до матеріалів провадження про вбивство правозахисниці Ірини Ноздровської.