Актор Стівен Сіґал підозрюється у зґвалтуванні

11:55, 12.01.2018
Актор Стівен Сіґал підозрюється у зґвалтуванні

Стівен Сіґал отримав громадянство Росії (фото із соцмереж)

Проти актора Стівена Сіґала поліція лос-Анжелеса розпочала розслідування через звинувачення у зґвалтуванні акторки "масовки" під час зйомок фільму "У смертельній небезпеці".

Про це повідомляє "Громадське" з посиланням на іноземні ЗМІ.

Заява в правоохоронні органи подала Реджина Саймонс. За її словами, одного разу Сігал запросив її на вечірку до свого дому в Беверлі-Хіллс, але, коли Саймонс туди приїхала, нікого крім актора в будинку не було. Після цього Сігал замкнув двері і зґвалтував її, стверджує жінка. На момент злочину Саймонс було 18 років, і вона не була "сексуально активною".

Ще одна жінка, колишня голландська модель Фавіола Дедіс, також подала заяву на Сігала в департамент поліції Лос-Анджелеса. Вона стверджує, що актор грубо домагався її в 2002 році на пробах до фільму про Чингісхана, який згодом так і не був знятий.

"У поліції заявили, що розслідують ще один випадок сексуальних домагань з боку Сігала, який стався в 2005 році, проте відмовилися повідомити будь-які подробиці. Численні спроби отримати коментарі від Сігала виявилися безуспішними", — пише видання.

Стівена Сігал, який у 2016 році отримав громадянство Росії, вже неодноразово підозрювали в сексуальних домаганнях, але публічних звинувачень в зґвалтуванні досі не було.

Раніше про домагання з боку Сігала заявляли актриси Порша де Россі, Джуліанна Маргуліс, Кетрін Хейдлі, Єва Ляру, Рей Дон Чонг, Ліза Герреро, Дженні Маккарті, а також його колишні асистентки Патриція Ніколс, Кейден Нгуєн, Блер Робінсон та інші.