На Черкащині розкрили вбивство жінки-таксиста Ірини Чуприни (відео)

14:55, 12.01.2018
На Черкащині розкрили вбивство жінки-таксиста Ірини Чуприни (відео)

Таксистка Ірина Чуприна любила життя і виховувала доньку.

Поліція затримала 20-річного підозрюваного у вбивстві жінки-таксиста Ірини Чуприни, скоєного на Різдво в місті Сміла Черкаської області.

 

Про це повідомив перший заступник глави Нацполіції Вячеслав Аброськін у Facebook  в п‘ятницю.

 

"Черкаси. Вночі з 7 на 8 січня цього року донька, 1999 р.н., втрачає зв’язок з матір’ю, 1976 р.н., яка працюєм водієм таксі, та звертається до поліції. В результаті комплексу проведених заходів знайдений автомобіль жінки", - повідомив пан Аброськін.

 

 

Він також написав: "Пізніше встановлений підозрюваний у скоєнні вбивства жінки. Сьогодні він був затриманий. Двадцятирічний покидьок при скоєнні вбивства, з його слів, "був дуже п’яним та зарізав жінку ножем".

 

Аброськін висловив співчуття родині вбитої жінки та подякував співробітникам поліції Черкас за оперативне встановлення обставин злочину та затримання підозрюваного у скоєнні вбивства.

Як повідомляла «УМ», у річці Тясмин знайшли мертвою таксистку Ірину Чуприну з Черкас, яка зникла безвісти на Різдво, коли о 4-й годині ночі повезла двох чоловіків-пасажирів з обласного центру до міста Сміла.

 

Донька розповіла, що мама 7 січня 2018 року виїхала на автомобілі Mercedes Vito білого кольору та 8 січня  у звичний період часу на зв'язок не вийшла.