Володимир Балух повторно засуджений на майже 4 роки колонії-поселення

15:00, 16.01.2018
Володимир Балух повторно засуджений на майже 4 роки колонії-поселення

Володимир Балух у суді (Кримська правозахисна група)

Вирок Володимиру Балуху щодо відбування покарання у 3 роки і 7 місяців колонії-поселення на повторному розгляді у Роздольненському районному "суді" в окупованому Криму залишився без змін.

Про це повідомляє "Крим.Реалії".

Нагадаємо, у справі Володимира Балуха, який вивісив прапор україни над своїм будинком, призначили повторний судовий розгляд через те, що так звана "суддя" окупаційного суду Марія Бедрицька не мала права розглядати справу.

Окупаційний прокурор просив для Балуха 5 років і 1 місяць позбавлення волі з відбуванням у колонії-поселенні і оплату штрафу в розмірі 20 тисяч рублів (9,2 тисяч гривень).

У результаті термін відбування покарання та штраф залишили без змін - 3 роки і 7 місяців колонії-поселення та штраф у 10 тисяч рублів (приблизно 4,6 тисяч гривень).

Балух під час свого заключного слова на засіданні 15 січня заявив, що справа проти нього "сфабрикована у зв'язку з його політичною позицією" і це не змусить його любити "нову Батьківщину".

У МЗС України засудили таке рішення окупантів.

 



Нагадаємо, Володимира Балуха окупанти засудили за те, що він нібито зберігав на горищі гранати, які йому могли підкинути під час "обшуку".