В Краматорську загинув спостерігач ОБСЄ в автокатастрофі

21:15, 18.01.2018
В Краматорську загинув спостерігач ОБСЄ в автокатастрофі

На Донбасі загинув співробітник ОБСЄ (vp.donetsk.ua)

У Краматорську в автокатастрофі загинув співробітник Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

Про це повідомляє "РІА Новини" з посиланням на заяви пропагандистів "ЛНР" та Спеціальний представник голови ОБСЄ у складі Тристоронньої контактної групи з реалізації мирного плану на Сході України Мартін Сайдік.

"Відзначу і вже відому сумну новину: сьогодні рано вранці в автокатастрофі в Краматорську загинув співробітник СММ ОБСЄ. Від імені контактної групи та себе особисто висловлюю глибокі співчуття сім'ї та рідним загиблого, а також керівнику СММ ОБСЄ", – зауважив Сайдік про трагедію.

Видання "Інтерфакс" повідомило, що співробітник ОБСЄ їхав у таксі.

"СММ підтверджує, що сьогодні вранці один з наших спостерігачів став учасником ДТП. Спостерігач їхав на таксі по Краматорську, в результаті ДТП загинув на місці події", - сказали в прес-службі СММ ОБСЄ.

За непідтвердженою інформацією, в Краматорську трагічно загинув представник СММ ОБСЄ в Україні Віталій Андрійович Зара.

За даними краматорського видання "Східний проект", близько 6 ранку таксиста на Daewoo Lanos на засніженій дорозі занесло на повороті, де він вилетів на зустрічну смугу і врізався у вантажний автомобіль ГАЗель.

Водій Lanos отримав травми, а пасажира, який перебував на передньому сидінні, викинуло на проїжджу частину через заднє скло. Він загинув на місці ДТП. Водій вантажівки не постраждав.

Наразі про інші подробиці трагедії не повідомляється.

Нагадаємо, 23 квітня 2017 року на фугасі поблизу села Пришиб на окупованій території підірвалося авто спостерігачів ОСБЄ. В результаті вибуху загинув британець Джозеф Стоун.