Мирослав Сливка «Монах» загинув від кулі снайпера під Ясинуватою

11:33, 28.01.2018
Мирослав Сливка «Монах» загинув від кулі снайпера під Ясинуватою

Нацгвардієць Мирослав Сливка "Монах" у Дубно.

Боєць1-го батальйону оперативного призначення резервістів імені Героя України генерала Сергія Кульчицького Мирослав Сливка з позивним «Монах» загинув у бою від кулі ворожого снайпера в районі селища Верхньоторецьке поблизу окупованого міста Ясинувата на донецькому напрямку в суботу.

 

Про це повідомляє Батальйон імені генерала Кульчицького на своїй стоірнці у Facebook.

 

"Під час виконання службово-бойового завдання в зоні проведення АТО загинув наш побратим, військовослужбовець батальйону Сливка Мирослав Миколайович", - йдеться у повідомленні.

 

Відомо, що снайпер вів вогонь з боку окупованої Пантелеймонівки.

 

У батальйоні також надали реквізити сім’ї загиблого для тих, хто бажає допомогти: рахунок для допомоги: 5168742359477225 - Коваль Сергій Олександрович.

 

Нацгвардієць «Монах» був уродженцем села Полонне Хмельницької області. До війни працював агрономом. Нещодавно, 17 січня, воїну виповнилося 28 років.

 

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook волонтер Назар Приходько, у Мирослава Сливки залишилася мама в селі Полонне.

 

А Діана Макарова додає: «Якщо ще якась сволота мені скаже, що Нацгвардія не воює - я спершу забаню. А потім розкажу вам про всіх, кого з Нацгвардії ми лікували від тяжких поранень у ці роки. Не надто афішуючи. А смерть - це смерть. Тут вже потрібно говорити. Цей батальйон віддав багато життів у нашій війні. Боюсь навіть рахувати».

 

Варто зауважити, що у вечірньому зведенні 27 січня прес-центр штабу АТО уточнив обставини загибелі військовослужбовця. У повідомленні йшлося про те, що він був вбитий кулею снайпера у районі Верхньоторецького (Донецький напрямок).