Екс-депутат від «Свободи» Леонов та скандальний журналіст Коцаба почубилися в прямому ефірі (відео)

12:20, 02.02.2018
Екс-депутат від «Свободи» Леонов та скандальний журналіст Коцаба почубилися в прямому ефірі (відео)

Штовханина між Едуардом леоновим та Русланом Коцабою (скріншот відео)

Колишній народний депутата від ВО "Свобода" Едуард Леонов та скандальний журналіст-пропагандист, блогер та фрілансер Руслан Коцаба побилися в прямому ефірі при обговоренні теми "Чи повинні українські ЗМІ давати слово одіозним соратникам Януковича" в програмі "Відкритим текстом" та телеканалі "ЧП.Інфо".

Едуард Леонов заявив, що "всі, хто не за Україну – усі за ворога, тому такі як Портнов і Герман не повинні бути присутніми на українському телебаченні".

У відповідь Руслан Коцаба сказав, що "війна не тільки на сході та в головах, Бог усе розсудить і війна забере найагресивніших".

У відповідь на це Леонов назвав його "виродком" і пригрозив "набити морду" опонентові.

Чоловіки почали скандалити між собою, а потім Едуард Леонов став хапати скандального журналіста, якого часто називають провокатором та пропагандистом, за одяг і пропонувати вийти зі студії.




Після інциденту ведучий програми Олександр Васильєв повідомив, що довго вагався перед тим, як запросити скандально відомого Руслана Кацабу.




У відповідь Руслан Коцаба заявив, що ніякої бійки не було, а по завершенню ефіру опоненти по-дружньому поспідкувалися. 




Нагадаємо, екс-заступник адміністрації Януковича Андрій Портнов став учасником програми на телеканалі ZIK, яка вийшла в ефір на четверту річницю загибелі Сергія Нігояна, Михайла Жизневського і Юрія Вербицького.