У Києві затримали та депортували злодія в законі «Гегу Озургетського»

17:05, 06.02.2018
У Києві затримали та депортували злодія в законі «Гегу Озургетського»

«Гега Озургетський» - Георгій Модебадзе - отримав заборону на в’їзд в Україну на 3 роки (Національна поліція)

У Києві затримали кримінального авторитета, так званого "злодія в законі", на прізвиського "Гега Озургетський", який риїхав до України, щоб контролювати перерозподілення сфер впливу в кримінальному середовищі.

Про це повідомляє Національна поліція.

"Він – 42-річий уродженець Грузії, мешкає у Греції, де його "коронували" у 2014 році. На територію України приїхав у 2017 році до Одеси, згодом перебрався у столицю. До речі, паспорт громадянина України йому видали у грудні 2013 року у місті Луганськ, тож ми перевіряємо цю інформацію", - зазначив начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко.

Правоохоронці відзначають, що "Гега Озургетський" мав намір встановити та розширювати свій вплив на кримінальні процеси у регіонах, згуртовувати діяльність окремих організованих груп для посилення їх злочинної діяльності, виконувати загальні організаційно-розпорядчі функції щодо організації їх діяльності.

"Проведення та безпосередня участь у кримінальних "сходках" "керівників" злочинного світу для вирішення основних питань щодо перерозподілу сфер впливу. "Гега Озургетський" намагався залучити до протиправної діяльності якомога більше молоді, аби зберегти та розвивати кримінальні традиції", - пише прес-служба поліції.

За даними сайту "Праймкрайм", який спеціалізується на новинах кримінального світу Росії та пострадянських країн, зазначає, що ім’я кримінального авторитета Георгій Модебадзе.