На березі Дніпра біля метро Славутич знайшли рюкзак Муккадас Насирлаєвої

12:00, 21.02.2018
На березі Дніпра біля метро Славутич знайшли рюкзак Муккадас Насирлаєвої

Рятувальники шукають тіло Муккадас Насирлаєвої (ДСНС)

До лівого берега Дніпра поблизу станції метро Славутич у Києві прибило рюкзак студентки медуніверситету Муккадас Насирлаєвої, яка зникла 30 січня.

Про те, що були знайдені особисті речі дівчини, яка найімовірніше вчинила самогубство, повідомляє УНН з посиланням на неназване джерело в правоохоронних органах.

Знайшов рюкзак дівчини киянин, чоловік передав його правоохоронцям.

"Документи Насирлаєвої були всередині рюкзака. Зараз тривають слідчі дії", - повідомило джерело інформагенції.

Нагадаємо, адвокат родини Насирлаєвих стверджує, що 18-річна студентка 1 курсу Національного медичного університету імені О.О. Богомольця Муккадас Насирлаєва наклала на себе руки. У доведенні до самогубства він звинуватив заступницю декана по роботі з іноземними студентами Тетяну Тімохіну.

Муккадас Насирлаєва мала проблеми із оформленням документів для посвідки на проживання в Україні під час навчання. В університеті стверджують, що відрахували студентку за порушення міграційного законодавства ще 18 січня, однак адвокат переконує, що 30 січня Муккадас Насирлаєва мала розмову із Тетяною Тімохіною, намагаючись домогтися сприяння від навчального закладу в оформленні документів. Після розмови дівчина поїхала на міст Патона у Києві та зістрибнула в Дніпро.

Тіло Муккадас Насирлаєвої досі не знайшли.