У Рівному підпалили редакцію порталу «Четверта влада»

08:01, 23.02.2018
У Рівному підпалили редакцію порталу «Четверта влада»

Офіс "Четвертої влади" у Рівному після підпалу.

Невідомий чоловік навмисно і не ховаючи обличчя підпалив приміщення редакції  інформаційного порталу "Четверта влада", що спеціалізується на розслідуваннях корупції в місцевих органах влади в Рівному в четвер ввечері.

 

Про це йдеться у повідомленні на сторінці порталу у Facebook.

 

"Близько 19:00 в редакцію зайшов невідомий і підпалив запалювальну суміш. Вогонь пошкодив приміщення на першому поверсі будівлі. На щастя, ніхто не постраждав", - сказано в повідомленні.

 

Як уточнила місцева журналістка Інна Білецька, чоловік зайшов на перший поверх редакції облив бензином все і підпалив, вийшов, не ховаючи обличчя.

 

«Моїм друзям, найкращим рівненським журналістам-розслідувачам Четверта влада щойно спалили півофіса. Кількість розслідувань і викриттів цих журналістів обраховується не десятками, а сотнями.  Страшно. Жахливо», - зазначає пані Білецька.

 

Також, як повідомляється на сторінці видання, робота сайту порталу наразі заблокована, через те, що у компанії провайдера, послугами якої користуються журналісти, було вкрадено сервери.

 

Як повідомляє поліція Рівненщини,  за фактом підпалу розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) КК України.