Жан Рено приїхав на зйомки у Карпати

11:13, 25.02.2018
Жан Рено приїхав на зйомки у Карпати

Французький актор Жан Рено приїхав у Карпати для зйомок українсько-французького трилеру «Останній крок», де він зіграє головну роль. Про це повідомив голова Державного агентства України з питань кіно Пилип Іллєнко у Facebook.
 
"Мав честь особисто привітати Жана Рено з приїздом в Карпати для зйомок в українсько-французькому фільмі «Останній крок». Співпраця з зірками такого масштабу - це черговий етап розвитку нашої кіноіндустрії та свідчення довіри до рівня нашого професіоналізму з боку європейських колег. Практичне втілення слогану всіх наших міжнародних ринкових заходів", - написав Ілєнко.
 
«Останній крок» – це спільний проект України та Франції. З французького боку виробництво картини здійснюють компанії «EAST 35» та «SEVEN 52».
 
Проект цієї стрічки став одним із переможців 10-го конкурсного відбору Держкіно. Режисером та автором автором сценарію фільму є француз Фредерік Петіжан, продюсерами – Корін Бенішу, Лоран Тальрон, Флоранс Моос, (EAST 35», «SEVEN 52»), Оліас Барко та Олег Герман («ІСТ ВЕСТ ПРОДАКШН»). Оператором-постановником стрічки є триразовий лауреат премії «Сезар» французький кінооператор Т’єррі Арбоґаст.
 
У фільму зірковий каст: головну роль виконає відомий актор французького кіно Жан Рено, для якого ця стрічка стане заключною в його кінокар’єрі, канадська акторка Сара Лінд, англійський актор Том Хоппер, американський актор Гарі Дурдан, а також українські актори Ігор Цишкевич, Маргарита Бурковська, Олег Карпенко та інші.
 
Зйомки фільму будуть проходити у Карпатах (на озері Синевир), у Києві, в Нью-Йорку та в Канаді.
 
Вихід стрічки у прокат запланований на 2019-ий рік.