У Бердичеві загинула родина та її гості: підозрюють отруєння чадним газом 8 осіб

07:40, 06.03.2018
У Бердичеві загинула родина та її гості: підозрюють отруєння чадним газом 8 осіб

Несправність вентиляції пічного опалення могла вбити 8 людей на Житомирщині (www.shutterstock.com)

У Бердичеві на Житомирщині знайшли у квартирі одноповерхового будинку 8 тіл загиблих, серед них - 2 дітей. Правоохоронці підозрюють, що причиною цьому стало отруєння чадним газом.

Трагедія сталася в квартирі одноповерхового будинку, повідомляє УНІАН, інформацію про трагедію підтвердила 112.ua речниця відділу комунікації в Національної поліції житомирщини Алла Ващенко.

Поліцію викликали сусіди, які помітили що другу добу із квартири ніхто з мешканців не виходить.

"5 березня близько 20:00 у місті Бердичів по вулиці Білопільська, у квартирі одноповерхового житлового будинку на 12 квартир виявлено 8 загиблих осіб, з них 2 дітей. Ознак пожежі не виявлено", - йдеться у повідомленні Нацполіції.

На місці подій правоохоронці знайшли тіла вісьмох людей. Серед них: подружжя власників, двох їхніх дітей, 1990 р. н. та 1997 р. н., двох онуків (3-річний хлопчик та дівчинка-немовля). Також серед жертв знайшли сусідку, яка відвідувала родину, та дівчину сина власників.

У будинку було пічне опалення, а у квартирі була розпечена плита. Ймовірно, плита і стала джерелом чадного газу, від якого одночасно загинуло 8 осіб.

Остаточну причину смерті людей встановлять експерти.